Waarom MyDesk CRM voor mijn Landbouw Mechanisatie Bedrijf?

  • Bezoekfrequenties: Zie direct waar je klanten zitten en krijg een melding van klanten of prospecten waar je weer een keer op bezoek moet.
  • Eenvoudig en snel: Dan moet je weer naar die boer en dan belt Jan of je direct kan komen. Ad Hoc handelen! Dan is het erg fijn dat je in twee minuten heel je gesprek hebt afgehandeld.
  • Verkoopkansen: Krijg meldingen als je een kans voor een machine moet opvolgen, als een machine uit zijn financiering loopt of zie meteen wie ook al weer een bepaalde machine zocht.
  • Inzicht: Welke soort machines heb je aangeboden, waarom gaan bepaalde machines niet door? Wat heeft een klant in het verleden voor machines gekocht bij jullie of een concurrent?
Eenvoudig in gebruik
Altijd zicht op je cijfers
Overzichtelijke rapportages
CRM app voor onderweg
Geïntegreerde routeplanner
Bezoekverslag inspreken
CRM mechanisatie

Samenwerking MyDesk & Agro IT

Sinds 2015 is Agro IT officieel reseller van MyDesk CRM. De koppeling tussen Agro 5 of Equipment Pro en MyDesk zorgt ervoor dat jouw klantenbestand is gesynchroniseerd met dat van MyDesk. Op deze manier beheers je je klantenbestand vanuit één systeem. Vandaag de dag draait het CRM systeem van MyDesk bij behoorlijk wat mechanisatiebedrijven. Ook bij loonbedrijven en GWW bedrijven zijn we te vinden!

Andere mechanisatiebedrijven over MyDesk

”Wij zijn met MyDesk CRM begonnen omdat deze oplossing goed past bij onze wensen en qua gebruiksvriendelijkheid het beste bij ons aansluit. Een nieuwe oplossing vergt altijd de nodige inspanning. MyDesk heeft ons daar goed bij geholpen en we zijn blij met de resultaten die we tot nu toe hebben geboekt.”

Abemec
Abemec
Landbouwmechanisatie