Klantmanagement

Mobiele applicatie

Pijplijnmanagement

Dag- en Weekrapportages

ABC-klanten

Bezoekverslagen

Power BI Rapportages

Koppeling Outlook

Routeplanner

Handsfree notities

Marketing Automation

ERP-koppeling

Klantmanagement

Start ieder contact met je klant vanuit onze CRM database in één centraal overzicht. Weet welke verkoopkansen er openstaan, bewaar notities en stel een automatische contactherinnering in. Zo behaal je altijd het maximale resultaat bij je klant.

 • Klantgegevens, e-mails en notities bewaren op één centrale plek
 • Alle verkoopkansen per klant in één overzicht
 • Automatische herinnering aan nieuwe contactmomenten
 • Openstaande taken per klant en inzicht in de voortgang hiervan
Klantmanagement
CRM app

Mobiele applicatie

Met de CRM app van MyDesk heb je jouw klantgegevens altijd en overal in je broekzak. Genereer de snelste route langs je klanten, bekijk vóór je afspraak nog even wat er eerder is afgesproken en spreek direct na je afspraak je bezoekverslag in.

 • Bezoekverslag inspreken
 • Google Maps integratie
 • Automatische routeplanner

Klik op de onderstaande button om het verhaal van Jan te lezen. Een vertegenwoordiger die zijn werk nu een stuk gemakkelijker en efficiënter kan uitvoeren sinds hij de Mobiele App van MyDesk gebruikt.

Pijplijnmanagement

Met de pijplijn functionaliteit heb je op ieder moment inzichtelijk waar je klant zich in het verkoopproces bevindt. Zo vergroot je de kans op verkoopsucces en verklein je de kans dat je concurrent er met de klant vandoor gaat.

 • Monitor de voortgang van klanten in het verkoopproces
 • Zie direct hoeveel omzet je kunt verwachten
 • Maak prognoses op basis van je pijplijn
Verkooppijplijn
Dagrapport

Dag- & weekrapportages

Via MyDesk krijg je automatisch je salesrapportage in je mail. Je ziet waar jouw vertegenwoordigers mee bezig zijn, waar verkoopkansen liggen, welke omzet er in de pijplijn zit en welke omzet er is gerealiseerd. Zo kun je jouw verkoopteam gericht bijsturen en behoud je het zicht op de cijfers.

 • Dagrapport met de contactmomenten, hetgeen is besproken en de nieuwe verkoopkansen
 • Verkoopkansenrapport om altijd bovenop de pijplijn te zitten
 • Niet-bezochte klanten rapport om te kijken welke klanten lang niet zijn bezocht
 • Taken rapport om de opvolging van taken te monitoren

Power BI Rapportages

Krijg grip op je commercieel proces met Power BI rapportages van MyDesk. Breng data uit verschillende bronnen samen in overzichtelijke dashboards en krijg waardevolle inzichten die je helpen om betere strategische beslissingen te nemen. Power BI visualiseert je commerciële proces, van social media impressie tot aan een loyale klant, en biedt je de tools om elke stap te optimaliseren.

Wil je meer weten? Klik op de onderstaande button om te lezen hoe Power BI jouw bedrijf kan helpen om meer succes te behalen.

Routeplanner

Met behulp van onze Google Maps koppeling heb je als buitendienstmedewerker in je CRM-app zicht op alle klanten in de buurt. Op het kaartje worden de klanten in het rood weergegeven als ze te lang niet bezocht zijn volgens de ingestelde bezoekfrequentie. Door op het adres te klikken, start de navigatie en ben je op weg!

 • Bereken de snelste route
 • Bekijk welke klanten in de buurt zitten
 • Zie in één oogopslag op de kaart bij welke klanten je al lang niet bent geweest

Weten wat het jou, of jouw buitendienstmedewerkers kan opleveren? Klik op de button hieronder om het verhaal van André te lezen. Hierin nemen we je mee bij een dag op pad van een vertegenwoordiger. Een dag zonder, en een dag mét de CRM-routeplanner

Marketingfunnel Management

Meer rendement uit jouw marketinginspanningen met MyDesk. Begrijp de prestaties van je campagnes en volg je leads nauwkeurig door elke fase van de funnel. Met MyDesk CRM krijg je:

 • Inzicht in wie je publiek is
 • Hoeveel leads en conversies je genereert
 • Hoe effectief je sales team leads opvolgt.

Wil je meer weten? We vertellen je graag meer over marketingfunnel management en hoe het jouw bedrijf kan helpen om betere resultaten te behalen.

Inzicht in je marketing funnel

ABC-klanten

Zie in één oogopslag welke (potentiële) klanten te lang niet meer zijn bezocht. Verdeel je klanten in categorieën en kies per categorie hoe vaak je die klanten wil bezoeken door middel van bezoekfrequenties. Bijvoorbeeld:

 • 1x per jaar
 • 2x per jaar
 • 1x per kwartaal
 • 1x per maand

MyDesk houdt bij wanneer het laatste contactmoment was en vergelijkt dit met de ingestelde frequentie. Is de tijd verstreken zonder nieuwe afspraak? Dan verschijnt de klant in je wachtende klantenlijst, totdat je een nieuw contactmoment hebt gehad. Zo vergeet je nooit meer een klant en blijf je altijd up-to-date met je klantrelaties.

Wil je weten hoe je met 20% inspanning 80% meer omzet kan behalen met behulp van ABC-klanten? Klik op de onderstaande button om verder te lezen.

Bezoekverslagen

In de digitale wereld wil je altijd weten wat er speelt bij jouw leads en klanten. MyDesk biedt met ‘bezoekverslagen’ een functionaliteit die je verkoopproces optimaliseert van afspraak tot klantretentie.

Door snelle en efficiënte vastlegging van gesprekken en acties, krijg je inzicht in wat er is besproken, hoe vertegenwoordigers hun tijd besteden, en de status van leads. Bezoekverslagen helpen je bij het voorbereiden van vervolgafspraken en het begrijpen van klantbehoeften.

Lees via de onderstaande button verder hoe bezoekverslagen jouw commercieel proces ondersteunen.

Voorbeeld leadinfo

Marketing Automation

Stem je marketingacties naadloos af op je verkoopactiviteiten. Interessante websitebezoekers opsporen of de juiste mail naar de juiste klantgroep op het perfecte moment: MyDesk biedt je de mogelijkheid deze belangrijke marketingfuncties te integreren in je CRM systeem.

 • Inzicht in je customer journey met Marketing Automation
 • Detecteer interessante websitebezoekers met Leadinfo
 • Creëer en meet resultaten met E-mail en Social campagnes
 • Analyseer je websiteconversies met Google Analytics data

Handsfree gespreksnotities maken

Vertegenwoordigers zijn veel onderweg en hebben geen tijd om ‘op kantoor’ alle informatie via laptop of PC in te voeren. Zij willen namelijk vooral ‘naar buiten’: klanten bezoeken! Dan is het erg makkelijk dat je MyDesk kunt gebruiken om de notitie in te spreken. Dit gesproken bericht wordt direct omgezet in een schriftelijke notitie onder de klantgegevens in MyDesk en je collega’s zijn ook gelijk op de hoogte!

Meer weten? Klik op de onderstaande button om te lezen hoe hands free notities helpen tijdens dagelijkse werkzaamheden en hoe het een oplossing biedt voor veelvoorkomende uitdagingen.

CRM bezoekverslag handsfree inspreken op je telefoon
CRM koppeling Outlook

Koppeling Outlook

Door de Outlook koppeling is het niet nodig om twee verschillende agenda’s bij te houden. Op het moment dat je een afspraak in MyDesk zet, verschijnt deze ook in Outlook. Andersom werkt de koppeling ook. Daarnaast is het handig om taken vanuit MyDesk naar medewerkers te kunnen sturen die niet met MyDesk werken, maar wel een taak toebedeeld moeten kunnen krijgen. Op deze manier kun je eenvoudig terugkoppeling geven.

 • Gebruik één agenda
 • Taken gesynchroniseerd
 • Contactpersonen gekoppeld
CRM koppeling Outlook

Koppeling Outlook

Alles in één agenda met de Outlook-koppeling van MyDesk. Wanneer je een afspraak in MyDesk zet, verschijnt deze automatisch in Outlook en vice versa. Dit voorkomt dubbele afspraken en zorgt voor een naadloze synchronisatie.

De koppeling helpt je door ontvangen uitnodigingen direct in je MyDesk-agenda zetten. Zo mis je nooit een belangrijke meeting. Daarnaast kan je taken vanuit MyDesk naar medewerkers te sturen die niet dagelijks met MyDesk werken, maar wel inzicht moeten hebben in hun afspraken en taken via Outlook. Hierdoor blijft iedereen binnen het team altijd op de hoogte en hebben ze altijd toegang hebben tot de meest actuele informatie.

 • Nooit meer een dubbele afspraak
 • Iedereen zicht op taken en afspraken
 • Altijd toegang tot actuele informatie

ERP-koppeling

Ruim een kwart van de klanten van MyDesk maakt gebruik van de koppeling tussen MyDesk en het ERP-systeem wat zij zelf gebruiken. De koppeling zorgt ervoor dat processen sneller verlopen en de data in allebei de systemen gelijk is. Wil je weten of het voor jouw organisatie slim is om te koppelen en wil je weten wat hier allemaal bij komt kijken? Lees er alles over op onze pagina CRM en ERP koppelen. MyDesk biedt onder andere koppelingen met:

 

Omzet uit ERP

Weten of jouw ERP systeem gekoppeld kan worden?

Klaar voor meer omzet en overzicht?

Probeer MyDesk 30 dagen gratis uit

Ilse-Laptop-Binnendienst