Boost je pijplijn met Leadinfo-koppeling in MyDesk CRM

Is het voor jullie iedere maand weer een opgave om nieuwe potentiële klanten te vinden? Dat kan je veel energie én geld kosten. Daarnaast wil je wel graag dat je salesteam bezig blijft met datgene waarvoor ze zijn aangenomen: verkopen. Dat is lastig wanneer er consequent te weinig prospects zijn om na te bellen.  Gelukkig hebben we bij MyDesk CRM de perfecte oplossing voor jou; een Leadinfo koppeling!

Met deze geïntegreerde oplossing van onze partner Leadinfo helpen wij jouw salesteam een gezonde en volle pijplijn te creëren. Via Leadinfo zie je namelijk precies wie je websitebezoekers zijn én voor welk bedrijf ze werken. Je kan gemakkelijk zien welke pagina’s ze hebben bezocht, hoe lang ze op je website zijn geweest en waardevolle contactgegevens ophalen. Je verkopers krijgen alle gegevens die ze nodig hebben om de leads op te volgen. Daarnaast worden de potentiële leads automatisch in je MyDesk CRM gezet, zonder dat je daar een extra handeling voor hoeft te verrichten. Zo is je pijplijn altijd goed gevuld en maak je klanten van anonieme websitebezoekers.

Alle data beschikbaar
Groeiende salesfunnel
Herken verkoopkansen
Snelle opvolging
Goede samenwerking
Werk efficiënt

Mijn collega’s en ik staan altijd voor je klaar. We bieden jou en jouw team persoonlijke begeleiding. Voor, tijdens én na implementatie.

Koen-Rovers-CRM
Koen Rovers
Sparringpartner Commercieel Managers

Persoonlijke begeleiding

Nog niet eerder gewerkt met koppelingen zoals Leadinfo, ERP-systemen en PowerBI in jouw CRM-systeem? Geen probleem! Dankzij onze persoonlijke begeleiding vanaf het begin, tot na de implementatie, kent MyDesk CRM straks geen geheimen meer voor jou. Iedere functionaliteit van MyDesk CRM wordt rustig met jou en jouw team doorgenomen, totdat iedereen ermee vertrouwt is. Dat geldt ook voor al onze koppelingen. Zo kan je ons systeem straks optimaal gebruiken en ga je jouw sales écht een boost geven.

Stel triggers in en werk slimmer

Bespaar tijd door acties of content te laten zien wanneer specifieke gebruikers je website bezoeken. Automatiseer processen en focus je op wat echt belangrijk is. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat een website bezoeker automatisch door Leadinfo als verkoopkans in MyDesk wordt aangemaakt, als die voldoet aan jouw criteria. Wat die criteria zijn, dat bepaal je zelf! Langer dan ‘X’ seconden op de website, voor de derde keer terug op de website, groothandels met meer dan 20 medewerkers? Kies zelf wat voor jou de belangrijkste leadsignalen zijn en jouw MyDesk CRM wordt automatisch gevuld met de beste leads.

Werk samen met je salesteam

Geef sales medewerkers meer power, waar ze ook zijn. Bekijk wie er bezig is met het opvolgen van de beste leads, update collega’s en werk samen dankzij de commentfunctie.

Ontdek hoe leads op je website rondkijken

We geven je niet alleen een overzicht van elke websitebezoeker, met Leadinfo kun je ook de gedetailleerde browse-activiteit van elke lead zien. Dit betekent dat je gebruikers met koopintentie van een kilometer afstand kunt herkennen.