Is het voor jullie iedere maand weer een opgave om nieuwe potentiële klanten te vinden? Dan kost dit waarschijnlijk veel energie. Vooral als je eindverantwoordelijke bent. Je wilt graag dat je verkopers bezig blijven met datgene waarvoor ze zijn aangenomen: verkopen. Maar dat is lastig wanneer er consequent te weinig prospects zijn om na te bellen.

Met de softwaretool van onze partner Leadinfo los je dit probleem gemakkelijk op. Via Leadinfo zie je precies wie je websitebezoekers zijn. Bekijk welke pagina’s ze hebben bezocht, hoe lang ze op je website zijn geweest en waar ze werken. Je verkopers krijgen alle gegevens die ze nodig hebben om de leads op te volgen. Zo is je CRM altijd goed gevuld en maak je klanten van anonieme websitebezoekers.

Groeiende salesfunnel
Alle data beschikbaar
Herken verkoopkansen
Snelle opvolging
Goede samenwerking
Werk efficiënt

Stel triggers in en werk slimmer

Bespaar tijd door acties of content te laten zien wanneer specifieke gebruikers je website bezoeken. Automatiseer processen en focus je op wat echt belangrijk is.

Werk samen met je salesteam

Geef sales medewerkers meer power, waar ze ook zijn. Bekijk wie er bezig is met het opvolgen van de beste leads, update collega’s en werk samen dankzij de commentfunctie.

Ontdek hoe leads op je website rondkijken

We geven je niet alleen een overzicht van elke websitebezoeker, met Leadinfo kun je ook de gedetailleerde browse-activiteit van elke lead zien. Dit betekent dat je gebruikers met koopintentie van een kilometer afstand kunt herkennen.