Arno de Wolf

Marketeer

”Hey! Ik ben Arno de Wolf, 30 jaar oud en woonachtig in Arnhem (maar dat mag ik hier niet te hard zeggen 😉 ).

Ik ben in de zomer van 2023 begonnen als ‘lone-wolf’ Online Marketeer bij MyDesk.

In mijn vrije tijd ben ik vooral graag bezig. Of dat nou spelletjes zijn (analoog of digitaal), sporten, of vrienden bezoeken, van alles is mogelijk. Ik heb het geluk dat ik een brede interesse heb en graag nieuwe dingen probeer. Waar ik trouwens ook erg gelukkig van wordt, is eten in een goed restaurant. Verder ben ik een groot muziek fan, met een steeds groter wordende LP-collectie als gevolg.

Mijn brede interesse komt ook goed van pas in mijn functie als Online Marketeer bij MyDesk. Zeker als enige marketeer binnen de organisatie, de zogenaamde ‘lone-wolf’, heb ik veel vrijheid om de verschillende aspecten die marketing te bieden heeft aan te vliegen. Dat was voor mij ook één van de redenen om bij MyDesk aan de slag te gaan. Daarnaast is het bouwen aan een betrekkelijk nieuw merk een ontzettend mooie uitdaging.

Tot slot is MyDesk een jong, enthousiast en ambitieus bedrijf. Dat spreekt mij nog steeds heel erg aan. Er ligt hier een mooie kans om mijzelf, samen met het team, te ontwikkelen en verder te groeien met MyDesk. Dus houdt ons zeker in de gaten, want wie weet is deze lone-wolf straks onderdeel van een heel marketing-pack.

Volg Arno op LinkedIn