Salesflow wordt MyDesk!

Nieuws! Salesflow gaat vanaf vandaag, 29 juli, verder onder de naam MyDesk! Salesflow heeft zich de laatste jaren dusdanig ontwikkeld op het vlak van CRM, dat het tijd is voor de volgende stap: een nieuwe naam, een eigen website en een nieuwe web applicatie. We blijven onderdeel van Blisss, maar het is tijd voor een nieuwe website en een eigen plek waar CRM 100% centraal staat.

Wat verandert er voor gebruikers?

Voor gebruikers van MyDesk verandert er nu verder niets. Je blijft gebruikmaken van hetzelfde CRM-systeem. Ook log je nog steeds in met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord. Wel zijn er een paar zaken waarvan je op de hoogte moet zijn:


1. Nieuwe naam mobiele applicatie en desktopversie

Aan de gebruikswijze van het CRM verandert vooralsnog niets. Wél is het zo dat je als gebruiker de mobiele applicatie op je smartphone binnenkort vindt onder MyDesk in plaats van Salesflow. Zorg dat je de update voor 1-9-2022 op je smartphone of tablet hebt. Tot die tijd is de app nog te gebruiken onder de naam Salesflow.

❗ Belangrijk ❗
De naam van de desktopversie verandert logischerwijs ook in MyDesk. De nieuwe desktopversie van MyDesk dien je zelf te installeren. Downloaden is mogelijk vanaf vanavond (vrijdag 29-07) via deze link.


2. Nieuw LinkedIn kanaal

Helaas kunnen we onze trouwe volgers niet zelf overzetten van het Blisss LinkedIn kanaal naar het MyDesk LinkedIn kanaal. Hier beginnen we dus helemaal opnieuw met het opbouwen van volgers. Het voordeel van het volgen van dit kanaal, is dat MyDesk 100% focus heeft op CRM- en Sales gerelateerde onderwerpen.

Volg ons dus op LinkedIn, zodat je altijd op de hoogte blijft over verkoop, relatiebeheer en het optimaal inzetten van CRM. We willen de eerste 500 volgers snel bereiken en de 500e volger krijgt van ons dan ook een leuk cadeautje als bedankje 😊

3. Nieuwe website

Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Deze is sinds vandaag volledig live. Neem dus snel een kijkje!


4. Downtime mobiele applicatie

Vandaag, vrijdag 29-07, is de applicatie na 17:00 eventjes niet beschikbaar, zodat we enkele wijzigingen in het CRM systeem kunnen doorvoeren.

5. Ontwikkeling nieuwe webapplicatie

We zetten deze stap natuurlijk niet enkel om een nieuwe naam te lanceren. Alle ontwikkelingen voor MyDesk komen voort uit de nieuwe webapplicatie die in ontwikkeling is. Je blijft gebruikmaken van een makkelijk en gebruiksvriendelijk CRM dat verkopen nóg gemakkelijker maakt. Dat zal ook met de nieuwe webapplicatie de insteek zijn, maar MyDesk web werkt met extra functies nog beter, makkelijker en sneller! Nieuwsgierig? Hieronder vind je alvast een kleine indruk.

Heb je verder nog vragen over de naamswijziging?

Dan mag je ons natuurlijk altijd bellen of mailen!


Geplaatst op 22 juli 2022