Erik Snijder

Accountmanager MyDesk

Sinds 1 mei ben ik, Erik Snijder, werkzaam bij MyDesk als accountmanager. Voetbal is altijd mijn grote passie geweest, maar ik heb besloten om na dit seizoen mijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Deze beslissing komt voort uit een nieuwe uitdaging die ik mezelf heb gesteld: ik wil me volledig richten op het volbrengen van een volledige triatlon.

Ik heb altijd van sport gehouden, maar de gedachte om een triatlon te voltooien heeft me altijd gefascineerd. De combinatie van zwemmen, fietsen en hardlopen vraagt om immense toewijding en fysieke conditie, en ik voel dat het nu tijd is om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.

Mijn werk bij MyDesk bevalt me uitstekend. Wat mijn rol als accountmanager zo leuk maakt, is de diversiteit van de bedrijven waar ik mee te maken krijg. Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke processen en het is mijn taak om deze samen te brengen met de oplossingen die MyDesk biedt. Die uitdaging, om telkens weer verschillende processen naadloos te integreren, maakt mijn werk boeiend en afwisselend.

Volg Erik op LinkedIn