Vraag de 50 verbeterpunten sessie aan:

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op om de sessie aan te passen naar jullie behoeften. Na afloop van het gesprek delen we de aangepaste versie met je.

Sparringpartner Commercieel Managers - Koen Rovers

Contactpersoon:

Koen Rovers

Molenveldlaan 106
6523 RM Nijmegen

info@my-desk.nl
024 799 87 55

Vraag de 50 Verbeterpunten sessie aan

“Wij zijn er nog niet klaar voor”. Dat horen we mensen vaak zeggen als het gaat over de digitale transformatie op het gebied van Marketing en Sales. Maar vaak is dat niet wat er écht aan de hand is. Het onderwerp wordt onnodig groot gemaakt waardoor je denkt dat jij, of je collega’s hier niet bekwaam genoeg voor zijn. De juiste instelling is dan; “Wat kan ik NU al doen om te verbeteren, zodat we er wel mee aan de slag kunnen. Om je daarmee te helpen bieden wij jou graag een gratis 50 verbeterpunten sessie aan. Deze sessie gaat jou en jouw team helpen met:

  • Onderwerpen die onnodig groot zijn gemaakt, weer klein maken.
  • Beoordelen wat je NU kan doen om iets te verbeteren.
  • Draagvlak en commitment creëren binnen jouw team.
  • De volgende dag al met minstens 50% van de verbeterpunten aan de slag

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op, om deze leuke verbeterpunten sessie met je te bespreken. Dat doen we, omdat het succes van de sessie afhangt van de vragen die erin verwerkt zijn. Deze personaliseren wij graag naar jouw specifieke situatie, voordat we hem delen. Heb je daar geen behoefte aan? Dan kan je dat laten weten in het laatste vakje.