Google Maps CRM koppeling

Google Maps koppelen aan MyDesk CRM: dit zijn de voordelen

Met behulp van onze Google Maps – CRM koppeling, heb je als buitendienstmedewerker in je CRM app zicht op alle klanten in de buurt. Wanneer je deze koppeling hebt, is in de mobiele versie van MyDesk een handig kaartje zichtbaar. Op dit kaartje is precies te zien waar jouw klanten en prospecten zitten. Daarnaast is te zien waar de vertegenwoordiger zich zelf bevindt. Op die manier zie je in één oogopslag welke klanten er in de buurt zitten en waar de vertegenwoordiger dus nog langs kan gaan.

Zo werkt de Google Maps CRM koppeling

Op het kaartje worden klanten in het rood weergegeven als ze te lang niet bezocht zijn volgens de ingestelde bezoekfrequentie. Daarbij is zichtbaar hoeveel weken de klanten te laat bezocht zijn of over hoeveel weken de klanten te laat bezocht zullen zijn volgens de bezoekfrequentie. Op die manier kunnen de vertegenwoordigers direct zien welke klanten in de buurt de meeste prioriteit hebben om bezocht te worden. Door op het adres van de klant in het kaartje te klikken, start de navigatie en ben je op weg!

Wanneer is de Google Maps koppeling van toegevoegde waarde?

De Google Maps – CRM koppeling is van toegevoegde waarde wanneer jouw medewerkers bij klanten langsgaan. De kaart geeft inzicht in welke klanten waar zitten en welke klanten makkelijk te combineren zijn. Zo kunnen afspraken met klanten efficiënt worden ingepland op basis van hun locatie. Daarnaast is de koppeling ook van toegevoegde waarde wanneer jouw vertegenwoordigers vooral koude bezoekjes doen of wanneer er een afspraak met een klant uitvalt. De vertegenwoordiger kan snel kijken bij welke klanten hij nog in de buurt is en dus nog langs kan gaan. Dit zorgt ervoor dat vertegenwoordigers zo efficiënt mogelijk op pad zijn.

Interesse in een CRM met Google Maps koppeling?

Plan een demo, waar wij je laten zien hoe MyDesk CRM én de koppeling met Google Maps werkt. Of vraag een gratis proefaccount aan en ervaar zelf het gemak van de CRM – Google Maps koppeling.

Veelgestelde vragen


Geplaatst op 14 oktober 2022