Mike Griffioen

Commercieel Consultant

Hallootjes iedereen, ik ben Mike, 24 jaar oud, woonachtig in het mooie Nijmegen en terug op het ‘vertrouwde’ nest!

In 2021 heb ik mijn studie in Commerciële Economie bij MyDesk afgerond, waarbij ik het CRM-groeimodel heb geïmplementeerd als afstudeerproject. Ondertussen zijn er mooie ontwikkelingen geweest, in zowel mijn persoonlijke groei als bij MyDesk zelf.

Na mijn afstuderen ben ik gestart met een nieuwe studie in Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit, om mijn kennis over organisaties naar een nog hoger niveau te tillen. Gelijktijdig heeft MyDesk het CRM-groeimodel verder doorontwikkeld, waardoor het nu niet alleen intern wordt gebruikt, maar ook beschikbaar is gemaakt voor haar klanten!

Toen ik de kans kreeg om tijdens de afrondende fase van mijn studie verder te mogen werken aan dit project, kon ik natuurlijk niet anders dan volmondig te antwoorden met: “Wanneer kan ik tekenen?”

Maar verder op een wat persoonlijker punt: Wie ben ik nou eigenlijk?

Ik zou mezelf omschrijven als een nuchter en energiek persoon die graag onder de mensen is en eigenlijk vrijwel nooit stil zit. Wanneer ik een moment vrij heb zal ik vrijwel altijd rondvragen of een van mijn vrienden zin heeft om samen te eten, sporten, of het terras op te gaan. Daarnaast kan ik op mezelf zijn ook zeker wel waarderen, en met dat in gedachte ben ik van plan om na mijn afstuderen een wereldreis te gaan maken! Om precies te zijn, is de koers voor nu gezet op Vietnam > Cambodja > Indonesië > Australië > Nieuw-Zeeland.

In de tussentijd kijk ik er in ieder geval erg naar uit om het komende halfjaar de klanten van MyDesk te gaan helpen vanuit mijn functie als Commercieel Consultant!

Volg Mike op LinkedIn