Overzicht, controle en betere verkoopcijfers voor het hele salesteam

Je bent op zoek naar goede sales software voor je verkoopafdeling. Een systeem dat zowel jou als je verkopers de juiste handvatten biedt om meer te kunnen verkopen. En om het overzicht te kunnen bewaren.

Bij MyDesk begrijpen we dat je alleen de beste cijfers en resultaten kunt halen als je verkoopteam de juiste tools heeft om mee te werken. Jij bent eindverantwoordelijke, maar je verliest de controle over het team als zij geen CRM  programma hebben waarin ze taken, notities, klanten en verkoopkansen kunnen toevoegen en terugvinden.

Pas als je de juiste salessoftware hebt, creëer je een basis om het samenspel met de binnen- en buitendienst goed te laten verlopen. Zorg dus voor een sales software tool die het voor jou én voor je vertegenwoordigers makkelijk maakt om te presteren. MyDesk biedt je die kans; een handige sales tool die gemakkelijk is in gebruik en die je de controle geeft over de cijfers en resultaten.

Voor verkopers

  • Alle verkoopactiviteiten in één overzicht
  • Gespreksverslagen inspreken op mobiele app
  • Automatische routeplanning en agendaplanning

Voor managers

  • Zicht op dagelijkse gang van zaken
  • Inzicht in prestaties van je verkopers
  • Overzichtelijke rapportages van de cijfers

Ik denk eigenlijk niet dat we sinds het gebruik van de MyDesk al eens een échte verkoopkans gemist hebben. Zonder de MyDesk zouden we er waarschijnlijk wel meer missen

Rick Kwakkel
Rick Kwakkel
Directeur MarketingKarwei