CRM

Afspraken afronden in MyDesk CRM
01-12-2023

Afspraken afronden in MyDesk

Het afronden van afspraken in MyDesk is niet simpelweg een administratieve handeling, maar eerder een strategisch proces. Gericht op het volledig benutten van ieder contactmoment. We vertellen je er in dit artikel graag meer over

Inzicht-en-overzicht-voor-management-met-MyDesk-CRM
29-11-2023

Inzich en overzicht voor Management met MyDesk CRM

MyDesk biedt het management in jouw organisatie verschillende functies om inzicht te krijgen in de prestaties van het commerciële team. Lees in dit artikel om welke functionaliteiten het gaat en welke voordelen je eruit haalt als manager.

Ondersteun je verkoop buitendienst met MyDesk CRM
28-11-2023

Ondersteun je verkoop buitendienst met MyDesk CRM

MyDesk is er voor iedere afdeling binnen jouw bedrijf. In dit artikel vertellen we meer over de toegevoegde waarde van MyDesk CRM voor jouw buitendienstmedewerkers.

rendement-marketing-crm
28-11-2023

Maximaal rendement uit je marketing met MyDesk CRM

Jouw marketingteam zal waarschijnlijk niet veel gebruikmaken van MyDesk CRM, maar ook zij zullen beter gaan presteren dankzij de inzichten die MyDesk biedt. In dit artikel lees je welke functionaliteiten van MyDesk jouw marketeers helpen bij het verhogen van hun performance.

27-11-2023

Maximaal rendement uit je verkoop binnendienst met MyDesk CRM

MyDesk CRM helpt jouw verkoop binnendienst bij het effectiever en efficiënter communiceren met klanten en prospects. Lees op deze pagina welke functionaliteiten helpen het rendement van jouw verkoop binnendienst te verhogen

Manieren om je team te motiveren bij het gebruik van een CRM-systeem
18-08-2023

Hoe je team te betrekken en te motiveren bij het gebruik van een CRM-systeem

Eén van de grootste uitdagingen rondom CRM; je collega's er ook mee aan de slag krijgen! In dit blog geven we je enkele tips om je team te betrekken bij en motiveren voor CRM

07-08-2023

Tips voor het migreren van je klantgegevens naar een nieuw CRM-systeem

Starten met (een nieuw) CRM? Vergeet niet na te denken over het migreren van je klantgegevens! Deze blog geeft je praktische tips over deze datamigratie.

Stappenplan voor een goede CRM-implementatie
01-08-2023

Stappenplan voor een goede CRM-implementatie binnen jouw (sales)team

Mocht je op het punt staan om met een CRM-systeem te gaan werken, of het overwegen. Dan vertellen we je in dit artikel hoe je de CRM-implementatie het beste aan kan pakken en waar je op voorhand op moet letten.

CRM-bijdragen-aan-360-graden-klanbeeld
31-07-2023

Hoe een CRM kan bijdragen aan een 360-graden klantbeeld

Een CRM-systeem is niet alleen een fijne tool voor relatiebeheer. Je kan het ook gebruiken om die informatie om te zetten in een 360-graden klantbeeld. Lees in dit blog hoe je dat doet!

Waarom een 'crm in excel' niet meer voldoet voor MKB-bedrijven
25-07-2023

Waarom een CRM in Excel niet meer voldoet voor MKB-bedrijven

Een 'CRM in Excel' is niet meer cool binnen het MKB. Lees in dit blog waarom het tijd wordt om afscheid te nemen van je 'CRM in Excel' en te starten met een echt CRM-systeem.

CRM en ERP koppelen
22-09-2022

CRM en ERP koppelen

Een aanzienlijk deel van de klanten van MyDesk maakt succesvol gebruik van de koppeling tussen MyDesk CRM en het ERP systeem dat zij zelf gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een ERP-systeem zoals Business Central. Deze koppeling heeft een aantal voordelen die het werk voor de vertegenwoordiger, de binnendienst en de manager een stuk gemakkelijker maken:

Logo MyDesk CRM
22-07-2022

Salesflow wordt MyDesk!

Nieuws! Salesflow gaat vanaf vandaag, 29 juli, verder onder de naam MyDesk! Salesflow heeft zich de laatste jaren dusdanig ontwikkeld op het vlak van CRM, dat het tijd is...